Αρχική > Uncategorized > H Eλλάδα, Οδός της Αλ Κάιντα για Τρομοκρατία στην Ευρώπη.

H Eλλάδα, Οδός της Αλ Κάιντα για Τρομοκρατία στην Ευρώπη.

Οκτώβριος 5, 2009 Σχολιάστε Go to comments

Πηγή: Corriere Della Sera

Η Τρομοκρατική Οργάνωση Fatah Al Islam ετοιμάζεται για επιθέσεις.

WASHINGTON – Το όνομά του είναι Mohammed Musa ή Abu Muslim. Ερχόμενος από την Λιβανέζικη (της Αλ Κάιντα) τρομοκρατική οργάνωση Fatah Al Islam, έχει μεταφερθεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα μαζί με μία ομάδα μιλιταριστών.

Οι ηγέτες του Mohammed Musa του έχουν εμπιστευτεί μία ειδική αποστολή: να δημιουργίσει μια οργανωμένη βάση από την οποία θα αρχίζουν όλες οι Τρομοκρατικές επιθέσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αυτή η Τρομοκρατική Οργάνωση εμφανίστηκε το 2006 αποφασίσανε να ζητήσουν οικονομική βοήθεια από την Αλ Κάιντα για επιθέσεις έξω από τον παραδοσιακό χώρο της Μέσης Ανατολής.

Η επιχείρηση περνάει από τα χέρια του Mohammed Musa, ένας τρομοκράτης που έχει αποδείξει τις ικανότητές του με την οργάνωση μία φαντασμαγορικής επίθεσης στον αρχηγό της αντικατασκοπίας της Δαμασκού το 2008.

Ο αρχηγός της Fatah έχει εισέλθει στην Ελλάδα και έχει ασφαλή/κρυφά διαμερίσματα όπου κρύβονται οι πρώτοι Μujaheddin. Σε πρώτη φάση αυτοί είναι εκπαιδευμένοι στο σαμποταζ. Το πιο πιθανό είναι πως κάποιοι, καταφέρανε να βγάλουν Ελληνικά και άλλα Ευρωπαικά διαβατήρια στον Λίβανο και την Συρία. Πλαστά ή κλεμμένα πιστoποιητικά χρησημοποιούνται για τα ταξίδια των τρομοκρατών.

Μερικοί από αυτούς έχουν παραμείνει στην Ελλάδα, άλλοι έχουν διασπαρθεί στην Ευρώπη και ίσως στο Μαρόκκο. Μία ομάδα έχει περάσει σε Σκανδιναβικές χώρες και εκμεταλεύονται την φιλική νομοθεσία που έχουν αυτές οι χώρες για τους Μετανάστες και την αδιαφορία των τοπικών αρχών. Αφού έχουν εγκατασταθεί, και με την βοήθεια της Λιβανέζικης χρηματοδότησης, έχουν μπει στο στάδιο της «αναγνώρισης». Γι’ αυτό το λόγο, με την βοήθεια των «αληθινών» διαβατηρίων, ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη.

Πιθανοί Στόχοι: Αερομεταφορές, κυβερνητικά γραφεία και ιστορικά/συμβολικά σημεία. Είναι πιθανό να περάσουνε στην Τρίτη φάση τις Επιθέσεις την στηγμή που θα μπει στην Ευρώπη ο Abd Al Ghani Jawhar, που οι μυστηκές υπηρεσίες της Βυρητού τον θεωρούν «Μάγο με τις Βόμβες». Τώρα βρίσκεται κάπου στην Μέση Ανατολή και σύντομα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Ένας από τους πιο γνωστούς τους Fatah είναι ο Σύριος Abu Adnan, έχει επισκεφτεί πολλές φορές και έχει μείνει μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα οπού έκανε πολλές επαφές. Η Ελλάδα θεωρήται ένα τέλειο τραμπολίνο: σε μία πολιτική αστάθεια, η αστυνομία πρέπει να ανυσηχεί για την αναγέννηση της εσωτερικής τρομοκρατίας και πέρασμα αυτής της τρομοκρατίας προς την Ανατολή (Τουρκία) και προς στην Δύση σε άλλες Ευρωπαικές χώρες.

Ο Adnan θα έπερνε μέρος στις μελλοντικές τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά τον συλλάβανε στα τέλη του Ιουνίου του 2009 στον Λίβανο. Μετά από μία μακρά και δύσκολη ανάκριση ο Adnan έδωσε κρίσημες πληροφορίες για την Τρομοκρατική οργάνωση, του δικτύου και των μελλοντικών σχεδίων.

Ο Adnan αποκάλυψε ότι η Fatah θέλει να ενώσει δύο μέτωπα. Το πρώτο είναι ο κοντινός Λίβανος (Λίβανος-Συρία) όπου βρίσκοντε ο UΝΙFIL και ξένοι υπήκοοι. Το δεύτερο μέτωπο είναι η Ευρώπη.

http://israelyesgr.bravejournal.com/

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: