Αρχική > Uncategorized > Ένας Ανάποδος Κόσμος – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τρομοκρατίας.

Ένας Ανάποδος Κόσμος – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τρομοκρατίας.

Οκτώβριος 12, 2009 Σχολιάστε Go to comments

Πηγή: Διάφορα άρθρα της Jerusalem Post.

Η Τρομοκρατική Οργάνωση και υποτιθέμενη πολιτική παράταξη στον Λίβανο συνεχίζει  τις παραβιάσεις της απόφασης του ΟΗΕ 1701 αποδεικνύοντας περίτρανα μετά από έκρηξη πολεμοφοδίων μέσα σε ένα τριόροφο κτίριο.

Το κτίριο-αποθήκη βρισκόταν μόνο 6 Χμ. Βόρεια του Ισραήλ στην πόλη Tayr Filsay. Το κτίριο ήταν ιδιοκτησία του Abdul Nasser Issa, υψηλόβαθμος της Χες(ε)μπόλικα και μάλλον νεκρός μετά την έκρηξη .

Η Χες(ε)μπόλικα εξακολουθεί να χρησημοποιεί τους πολίτες του Λιβάνου σαν ανθρώπινες ασπίδες για την προστασία του οπλισμού τους.

Το αποδεικτικό βίντεο τραβήχτηκε λίγο μετά την έκρηξη από μη-επανδρωμένο αεροπλάνο των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων. Βλέπετε Τρομοκράτες της Χεσ(ε)μπόλικα να κλείνουν την περιοχή γύρω από την αποθήκη και να φορτώνουν δύο φορτηγά με οπλισμό. Ο οπλισμός μεταφέρθηκε σε γνωστή στέγαση οπλισμού στο κέντρο του χωριού Dir a-Nahar περίπου 4 Χλμ από τον τόπο της εκρήξεως.

Μόνο αφού μετακινήθηκε ο οπλισμός, επέτρεψε η Χεσ(ε)μπόλικα στην UNIFIL και τον Λιβανέζικο στρατό να πάει στον χώρο της έκρηξης.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις έχουν παραδώσει αυτό το βίντεο στην UNIFIL.

Και ενώ αυτά συμβάινουν βόρεια του Ισραήλ, στα ανατολικά και νότια, οι Παλαιστίνιοι ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να κάνουν ειρήνη!! Η Χαμάς για άλλη μία φορά αναβάλει την υποτιθέμενη συνάντηση με την Φατάχ.

Συγχρόνος, κάποιοι γελοίοι, θέλουν να πάνε στην Χάγη, Ισραηλινούς πολιτικούς για την επιχείρηση Συμπαγές Μολύβι. Αυτό είναι βασισμένο στην λογική ότι για όλα, στον τελευταίο πόλεμο έφταιγε το Ισραήλ, το Ισραήλ μόνο, και μόνον αυτό έκανε αδικαιολόγητο πόλεμο ενάντια αθώους Παλαιστίνιους. Καμία αναφορά στις αλλεπάληλες πυραυλικές επιθέσεις της Χαμάς σε αθώους Ισραηλινούς πολλούς συνεχής μήνες πριν την Ισραηλινή αντεπίθεση. Καμία καταδίκη της τρομοκρατίας. Κάμια ευθύνη για τις Τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο κόσμος είναι upsidedown

http://israelyesgr.bravejournal.com/

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: