Αρχική > Uncategorized > Τα «Αγγελούδια» & «Ανθρωπιστές» του Στολίσκου – «Angels» & «Humanitarians» of the Flotilla!

Τα «Αγγελούδια» & «Ανθρωπιστές» του Στολίσκου – «Angels» & «Humanitarians» of the Flotilla!

https://israelyesgr.wordpress.com

Καταπληκτικά βίντεο στο τέλος αυτής της ανάρτησης!!

https://israelyesgr.wordpress.com

By Israelyesgr

We have heard the world blaming Israel without being aware of all the facts. Watch the video below, but first consider this: Some people have the nerve to accuse Israel of having «stolen» this video from the «humanitarians» and should not be allowed to show it to the world!!!!!! Obviously because it is simply incriminating!

Vindication comes. It comes in the same way it came in 2002 with the alleged massacre of Jenin, where Yasser Arafat had accused Israel of slaughtering 500 innocent civilians, who after investigation showed that it was PLO propaganda.

Before viewing the video, read a summary of the events of recent days.

1. Israel offers to flotilla to transfer any supplies transported to Gaza through the border of Israel. The FLOTILLA REFUSED!
2. Since the flotilla does not trust Israel, Israel offered the flotilla to transfer any supplies to Gaza through Egypt, who are the «brothers» of the Palestinians and with the same religion. The FLOTILLA REFUSED!
3. Besides the Turkish ship, all other five ships followed the instructions of the Israeli army and there was no incident whatsoever. The ONLY ship that presented resistance was the Turkish!
4. The flotilla was sponsored by the “Human Rights” organization of Turkey IHH, which is known to have links to terrorism and supporting the Terrorist Organization and Regime of Hamas.
5. Nevertheless, Israel unloaded ALL supplies at the port of Ashdod Israel and transported them with 20 trucks to Gaza. Guess what? HAMAS REFUSED TO ACCEPT THEM! Playing with different lies … this is weird … I thought they had a «humanitarian crisis» and “needed” supplies!
6. Has Israel ever stopped any other legitimate humanitarian agency? For example, Red Cross? Or Red Crecent? No and no.
7. Cyprus: does not accept the IHH to use its port.
8. Key question: Why even Egypt was against the flotilla?
9. Finally another video from the «humanitarian» ship shows the terrorist intentions of the «angels» it was carrying this precious “humanitarian” staff: terrorists, Hamas buddies.

Enjoy the 2 videos laugh and cry!

Write a Comment

https://israelyesgr.wordpress.com

Του Ισραελμαν – Israelyesgr

Ακούσαμε το κόσμο να κατηγορεί το Ισραήλ χωρίς να έχει γνώση όλων των γεγονότων. Δείτε το παρακάτω βίντεο. Το γελοίο είναι πως ΚΑΙ για αυτό το βίντεο, κάποιοι έχουν το θράσσος να κατηγορήσουν το Ισραήλ ότι «έκλεψαν» το βίντεο από τους «Ανθρωπιστές» και δεν έχει το δικαίωμα να δείξει στον κόσμο αυτό το βίντεο!!!!!! Είναι να τρελένεσαι!!!

Δικαίωση έρχεται. Έρχεται με τον ίδιο τρόπο που ήρθε το 2002 με τη δήθεν σφαγή της Jenin, όπου ο Γιάσσερ Αραφάτ είχε κατηγορήσει το Ισραήλ για σφαγή 500 αθώων πολιτών, που μετά έρευνα απέδειξε ότι ήταν ψεφτοπροπαγάνδα της PLO.

Πριν δείτε το βίντεο, διαβάστε μία σύνοψη των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

 1. Το Ισραήλ προσφέρε στον Στολίσκο να μεταφέρει τις όποιες προμήθειες μετέφεραν στη Γάζα μέσω των συνόρων του Ισραήλ.  Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!
 2. Αφού ο Στολίσκος δεν εμπιστεύεται το Ισραήλ,  το Ισραήλ πρόσφερε στον Στολίσκο να μεταφερθούν  οι όποιες προμήθειες στη Γάζα μέσω της Αιγύπτου, που είναι «αδέλφια» των Παλαιστινίων και ομόθρησκοι. Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!
 3. Εκτός του Τουρκικού πλοίου, ΟΛΑ τα άλλα πέντε πλοία ακολούθησαν τις οδηγίες του Ισραηλινού στρατού και δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ επεισόδιο – ούτε μύτη δεν άνοιξε. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πλοίο που έφερε αντίσταση ήταν το ΤΟΥΡΚΙΚΟ!
 4. Ο Στολίσκος ήταν χρηματοδοτούμενος από  Τουρκική οργάνωση ΙΗΗ που είναι γνωστή για τις συνδέσεις που έχει με την Τρομοκρατία και την υποστήριξη της Τρομοκρατική Οργάνωσης και καθεστώτως της Χαμάς.
 5. Παρόλα αυτά, το Ισραήλ ξεφόρτωσε ΟΛΕΣ τις προμήθειες στο Ισραηλινό λιμάνι της Ashdod και τις μετέφερε με 20 φορτηγά στην Γάζα. Μαντέψτε τι έγινε;  Η ΧΑΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΘΕΙ!! Παίζοντας με διάφορα ψέματα…Περίεργο,… νόμιζα ότι περνάνε «Ανθρωπιστική Κρίση» και χρειάζονται τις προμήθειες!
 6. Έχει σταματήσει το Ισραήλ ποτέ κάποιον άλλο οργανισμό Ανθρωπιστικής βοήθειας; Για παράδειγμα, Ερυθρό Στραυρό; Ερυθρή Υμισέλινο (Red Crecent); Όχι και όχι.
 7. Κύπρος: δεν δέχεται η ΙΗΗ να χρησιμοποιήσει το λιμάνι της.
 8. Ερώτηση κλειδι: Γιατί η Αίγυπτος ήταν το ίδιο αντίθετη με τον Στολίσκο;
 9. Τέλος ακόμα ένα βίντεο από το «Ανθρωπιστικό» πλοίο δείχνει τις Τρομοκρατικές προθέσεις των «αγγελουδιών» που κουβαλούσε, αυτό το πολύτιμο «Ανθρωπιστικό» προσωπικό: τρομοκράτες, φιλαράκια της Χαμάς.

Δείτε τα 2 παρακάτω βίντεο, γελάστε και κλάψτε!

Γράψτε ένα σχόλιο


Βίντεο: «Ανθρωπιστή», «Αγγελούδι» λέει ότι θέλει να γίνει «Μαρτυρας», δηλ. να πεθάνει σε Τρομοκρατική επίθεση!

Ευχαριστώ τον σχολιαστή gertsedek για το παρακάτω βίντεο. Όπως είπε και αυτός, αν δεν έχετε χιούμορ, μην το δείτε! 🙂

https://israelyesgr.wordpress.com

 1. ένας
  Ιουνίου 5, 2010 στο 12:40 πμ

  Φίλε, μήπως έχεις δει το ντοκιμαντέρ του Καναδού ρεπόρτερ Μάρτιν Χίμελ, «Jenin: Massacring Truth» που αποκαλύπτει τα ψέματα περί σφαγής από το Ισραήλ; Το ψάχνω σε torrent και δεν το βρίσκω. Λέγεται πως είναι φοβερό.

 2. gertsedeq
  Ιουνίου 5, 2010 στο 5:56 πμ

  @ ένας
  Θα βρείτε το ντοκυμαντέρ για τη Τζενίν εδώ:
  [www.btmon.com].torrent

  ή δώστε αναζήτηση σε οποιαδήποτε μηχανή τα παρακάτω
  Jenin_Jenin_Documentary_on_Palestinian_refuge_camp_and_its_dest[www.btmon.com].torrent

 3. Ιουνίου 6, 2010 στο 8:56 πμ

  Κάποια στιγμή είχες αναρτήσει ένα ποστ για το μποϊκοτάρισμα των ισραηλινών προϊόντων. (πόσα θα έπρεπε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε αν όντως το κάναμε). Χρειάζομαι το link. somebody please help.

 4. Ιουνίου 6, 2010 στο 11:53 πμ

  offshore :

  Κάποια στιγμή είχες αναρτήσει ένα ποστ για το μποϊκοτάρισμα των ισραηλινών προϊόντων. (πόσα θα έπρεπε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε αν όντως το κάναμε). Χρειάζομαι το link. somebody please help.

  Εδώ βρίσκεται: «O ΣΩΣΤΟΣ Τρόπος Μποϋκοτάζ του Ισραήλ.» http://wp.me/pKbhT-cy

 5. Ιουνίου 6, 2010 στο 11:56 πμ

  israelyesgr :

  offshore :
  Κάποια στιγμή είχες αναρτήσει ένα ποστ για το μποϊκοτάρισμα των ισραηλινών προϊόντων. (πόσα θα έπρεπε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε αν όντως το κάναμε). Χρειάζομαι το link. somebody please help.

  Εδώ βρίσκεται: “O ΣΩΣΤΟΣ Τρόπος Μποϋκοτάζ του Ισραήλ.” http://wp.me/pKbhT-cy

  Σ’ευχαριστώ, το πήρα από έναν άλλο σιωνιστή. Μάι γκόντ, γιου αρ εβεριουερ! Σιξ σιξ σιξ, ουουου σιξ σιξ σιξ LOL just kidding

 6. Ιουνίου 6, 2010 στο 7:07 μμ

  offshore :

  israelyesgr :

  offshore :
  Κάποια στιγμή είχες αναρτήσει ένα ποστ για το μποϊκοτάρισμα των ισραηλινών προϊόντων. (πόσα θα έπρεπε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε αν όντως το κάναμε). Χρειάζομαι το link. somebody please help.

  Εδώ βρίσκεται: “O ΣΩΣΤΟΣ Τρόπος Μποϋκοτάζ του Ισραήλ.” http://wp.me/pKbhT-cy

  Σ’ευχαριστώ, το πήρα από έναν άλλο σιωνιστή. Μάι γκόντ, γιου αρ εβεριουερ! Σιξ σιξ σιξ, ουουου σιξ σιξ σιξ LOL just kidding

  Πολύ μου αρέσουν τα Ίνγκλιγκρηκ! 🙂

  Σήμερα ο ηθοποιός Jon Voight (πατέρας της Angelina Jolie), πήγε σαν κυρίως ομιλιτής σε συγκέντρωση υπέρ του Ισραήλ στο Los Angeles. Είδα συνέντευξη που έδωσε και είπε τι θα έλεγε στην ομιλία του, που ήταν πάνω κάτω τα ίδια που λέμε σε αυτό το μπλογκ. Ωραία πράγματα συμβαίνουν.

 7. gertsedeq
  Ιουνίου 6, 2010 στο 11:00 μμ

  Η παρακάτω ανακοίνωση εστάλη σε όλους τους λογαριασμούς email του Πανεπιστημίου Πατρών. Θαυμάστε την ξεφτίλα των Ελλήνων πανεπιστημιακών δασκάλων.
  Και θα μου πείτε ότι βιάστηκαν να στείλουν το αντισημιτικό τους ποιηματάκι. Τώρα που βγήκαν στα fora οι λεπτομέρειες από τον ανθρωπιστική βοήθεια των Τούρκων, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ Μ@Κ@ΚΙΕΣ τους.
  ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟΙ.
  ———————————————————

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

  ASSOCIATION OF THE ACADEMIC AND RESEARCH FACULTY
  OF THE UNIVERSITY OF PATRAS

  Πάτρα, 03—6—2010.
  Αρ. Πρωτ.: 13/3-6-2010.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού στρατού ενάντια στη διεθνή νηοπομπή αλληλεγγύης προς το Παλαιστινιακό λαό, που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

  Πρόκειται για ένα νέο έγκλημα των κυβερνήσεων του Ισραήλ ενδεικτικό της βαρβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν εδώ και δεκαετίες τον Παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του. Η σημερινή απάνθρωπη δολοφονική επέμβαση σηματοδοτεί την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας όχι μόνο κατά του Παλαιστινιακού λαού, αλλά και κατά των λαών της περιοχής.

  Η προκλητική στρατιωτική δράση του ισραηλινού κράτους στηρίζεται και ενισχύεται σταθερά από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Ευθύνες έχουν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που όχι μόνο ανέχτηκαν την ισραηλινή επιθετικότητα, αλλά υπέγραψαν τα τελευταία χρόνια εκτεταμένες συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας διοργανώνοντας ταυτόχρονα μεγάλης έκτασης κοινά στρατιωτικά γυμνάσια.

  Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών:

  Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια. και καλούμε τους συναδέλφους ακαδημαϊκούς δάσκαλους μαζί με τον ελληνικό λαό να δυναμώσουν την αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης.
  Ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, να απαιτήσει την απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και των πλοίων, τη συνέχιση της νηοπομπής, την άρση του αποκλεισμού της Γάζας, και να επιδιώξει την καταδίκη και την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει.
  Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας και υποστηρίζουμε σταθερά το δικαίωμα των Παλαιστίνιων να έχουν ανεξάρτητο κράτος.
  Καλούμε τη σύγκλητο του Παν/μίου Πατρών και των άλλων Παν/κών Ιδρυμάτων της χώρας να διακόψουν επ’ αόριστο τις όποιες συνεργασίες με Παν/μία και Ερευνητικούς Οργανισμούς του Ισραήλ.
  Καμιά συμμετοχή των Παν/μίων σε ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ΝΑΤΟ και άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Δεν συμμετέχουμε στον εξωραϊσμό του δολοφονικού-ιμπεριαλιστικού ρόλου τους.
  Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών

  Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

  Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου-Καρατζόγλου Αλέξανδρος Βανακάρας

 8. Ιουνίου 7, 2010 στο 5:18 πμ

  gertsedeq :
  Η παρακάτω ανακοίνωση εστάλη σε όλους τους λογαριασμούς email του Πανεπιστημίου Πατρών. Θαυμάστε την ξεφτίλα των Ελλήνων πανεπιστημιακών δασκάλων.
  Και θα μου πείτε ότι βιάστηκαν να στείλουν το αντισημιτικό τους ποιηματάκι. Τώρα που βγήκαν στα fora οι λεπτομέρειες από τον ανθρωπιστική βοήθεια των Τούρκων, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ Μ@Κ@ΚΙΕΣ τους.
  ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟΙ.
  ———————————————————
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
  ASSOCIATION OF THE ACADEMIC AND RESEARCH FACULTY
  OF THE UNIVERSITY OF PATRAS
  Πάτρα, 03—6—2010.
  Αρ. Πρωτ.: 13/3-6-2010.
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού στρατού ενάντια στη διεθνή νηοπομπή αλληλεγγύης προς το Παλαιστινιακό λαό, που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.
  Πρόκειται για ένα νέο έγκλημα των κυβερνήσεων του Ισραήλ ενδεικτικό της βαρβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν εδώ και δεκαετίες τον Παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του. Η σημερινή απάνθρωπη δολοφονική επέμβαση σηματοδοτεί την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας όχι μόνο κατά του Παλαιστινιακού λαού, αλλά και κατά των λαών της περιοχής.
  Η προκλητική στρατιωτική δράση του ισραηλινού κράτους στηρίζεται και ενισχύεται σταθερά από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Ευθύνες έχουν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που όχι μόνο ανέχτηκαν την ισραηλινή επιθετικότητα, αλλά υπέγραψαν τα τελευταία χρόνια εκτεταμένες συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας διοργανώνοντας ταυτόχρονα μεγάλης έκτασης κοινά στρατιωτικά γυμνάσια.
  Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών:
  Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια. και καλούμε τους συναδέλφους ακαδημαϊκούς δάσκαλους μαζί με τον ελληνικό λαό να δυναμώσουν την αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης.
  Ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, να απαιτήσει την απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και των πλοίων, τη συνέχιση της νηοπομπής, την άρση του αποκλεισμού της Γάζας, και να επιδιώξει την καταδίκη και την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει.
  Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας και υποστηρίζουμε σταθερά το δικαίωμα των Παλαιστίνιων να έχουν ανεξάρτητο κράτος.
  Καλούμε τη σύγκλητο του Παν/μίου Πατρών και των άλλων Παν/κών Ιδρυμάτων της χώρας να διακόψουν επ’ αόριστο τις όποιες συνεργασίες με Παν/μία και Ερευνητικούς Οργανισμούς του Ισραήλ.
  Καμιά συμμετοχή των Παν/μίων σε ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ΝΑΤΟ και άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Δεν συμμετέχουμε στον εξωραϊσμό του δολοφονικού-ιμπεριαλιστικού ρόλου τους.
  Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών
  Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
  Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου-Καρατζόγλου Αλέξανδρος Βανακάρας

  Αφού κρίνεις τους Έλληνες επιστήμονες μπορώ να συμπεράνω πως είσαι κι εσύ επιστήμονας; Μπορείς να μου προωθήσεις τις δημοσιεύσεις σου ή να μου δώσεις το λινκ της ιστοσελίδας σου; Μου αρέσει πολύ να επιμορφώνομαι και να διαβάζω καινούργια πράγματα.
  ΥΓ. όχι, δε συμφωνώ με το e-mail που εστάλη αλλά δε θα κρίνω το επιστημονικό έργο κάποιου από ένα μήνυμα που έλαβε.

 9. gertsedeq
  Ιουνίου 7, 2010 στο 8:05 πμ

  Ομολογώ πως ενώ είναι προφανές κάποιο υπολανθάνον εριστικό ύφος στο σχόλιό σας, δεν αντελήφθην το υστερόγραφό σας. Εν πάση περιπτώσει. Να μην σας χαλάσω την καρδιά:
  ναι, είμαι επιστήμονας (με πτυχίο, 2 μεταπτυχιακά, διδακτορικό και 15 γλώσσες – τα πτυχία δεν είναι αγορασμένα στην αλλοδαπή) αλλά επειδή έχω οικογένεια και παιδιά, θα μου επιτρέψετε να παραμείνω ανώνυμος. Οι δημοσιεύσεις μου είναι σε πολύ εξειδικευμένα θέματα και φοβούμαι ότι ακόμη και εάν σας έδινα link -και δεν θα το κάνω για να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου- δεν θα μπορούσατε να κατανοήσετε το παραμικρό από τα papers λόγω του υψηλού φορμαλισμού της επιστήμης μου (εκτός εάν βέβαια ήσασταν της ιδίας ειδικότητας και με δεδομένο πως εκτός από τα αγγλικά γνωρίζετε και άλλες γλώσσες λιγότερο γνωστές). Δυστυχώς, ως εξ τούτου, θα πρέπει να ικανοποιήσετε τη φιλομάθειά σας αλλού.
  Ας μην παρεκτρέψουμε όμως τη συζήτηση. Η ουσία της ανάρτησής μου, αγαπητή μου κυρία, παραμένει. Είναι γελοίο ο ανύπαρκτος καθηγητής του ΤΕΙ μηχανολογίας Αθήνας που πρωτοστάτησε στο 6ο στολίσκο, να μποϋκοτάρει το Technion. Επ’ αυτού δεν νομίζω υπάρχουν πολλά περιθώρια διαφωνίας. Δυστυχώς, δεν θα βρείτε κανένα Ελληνικό πανεπιστήμιο στα 500 καλύτερα παγκοσμίως.
  Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία.

 10. gertsedeq
  Ιουνίου 7, 2010 στο 8:08 πμ

  lapsus «ως εκ τούτου»

 11. παλιός
  Ιουνίου 7, 2010 στο 10:05 πμ

  Είχα καθηγήτρια την Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου. Στελεχάρα του Συνασπισμού. Πολύ μέτρια σαν καθηγήτρια. Για πανεπιστημιακό σύγγραμμα μοίραζε ένα άθλιο βιβλίο του 1950. Στις εξετάσεις έβαζε προκάτ θέματα και περνούσαν όλοι οι παπαγάλοι με τρεις μέρες διάβασμα. Σωστά λες gertsedeq. Ούτε για θυρωροί δεν κάνουν στα ξένα πανεπιστήμια. Ο «ανθρωπισμός» τους μάρανε.

 12. Ιουνίου 7, 2010 στο 11:45 μμ

  @παλιός

  και να ήταν μόνο αυτή.

  Η άλλη η απερίγραπτη μου φαίνεται λέγεται Τζάνη ή κατι τέτοιο ή ο άλλος ο Ξυνάκης της θεολογία?

  άστα να παν.

 13. Τρομοκρατης
  Ιουνίου 9, 2010 στο 3:03 πμ

  # Το Ισραήλ προσφέρε στον Στολίσκο να μεταφέρει τις όποιες προμήθειες μετέφεραν στη Γάζα μέσω των συνόρων του Ισραήλ. Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!»
  Εκτός από την ανθρωπιστική βοηθεια σκοπος της flotilla ηταν η αρση του Αποκλεισμου της Γαζας.

  # Αφού ο Στολίσκος δεν εμπιστεύεται το Ισραήλ, το Ισραήλ πρόσφερε στον Στολίσκο να μεταφερθούν οι όποιες προμήθειες στη Γάζα μέσω της Αιγύπτου, που είναι “αδέλφια” των Παλαιστινίων και ομόθρησκοι. Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!
  Εκτός από την ανθρωπιστική βοηθεια σκοπος της flotilla ηταν η αρση του Αποκλεισμου της Γαζας.

  # Εκτός του Τουρκικού πλοίου, ΟΛΑ τα άλλα πέντε πλοία ακολούθησαν τις οδηγίες του Ισραηλινού στρατού και δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ επεισόδιο – ούτε μύτη δεν άνοιξε. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πλοίο που έφερε αντίσταση ήταν το ΤΟΥΡΚΙΚΟ!»
  Ποιος σου το πε αυτό? τα ηλεκτοσοκ τα ξεχασες? βιντεο ντοκουμεντο εδω
  http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-tvxs-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B7

  # Ο Στολίσκος ήταν χρηματοδοτούμενος από Τουρκική οργάνωση ΙΗΗ που είναι γνωστή για τις συνδέσεις που έχει με την Τρομοκρατία και την υποστήριξη της Τρομοκρατική Οργάνωσης και καθεστώτως της Χαμάς
  Αλλο ενα μεγαλο ψεμα . Η ΙΗΗ συμμετειχε για πρωτη φορα με ενα καραβι στην αποστολη. Η ΙΗΗ δεν ειναι η «Gazafreemovement». Η ΙΗΗ δεν ειχε συμμετασχειστο παρελθον σε παρομοιες αποστολες στη Γαζα. Στη Gazafreemovent συμμετειχε επισης κ η «international solidarity movement» μηπως ειναι κ αυτοι τρομοκρατες? Ρωταω δηλαδη για να ξερω. Επισης σκοπιμα δεν αναφερεται απο διαφορους τουρκοφαγους οτι η ΙΗΗ ειχε στειλει κ δυο αεροπλανα με γιατρους κ ανθρωπιστικη βοηθεια στην Αιτη μετα το σεισμο.Η ΙΗΗ ειναι μελος της ecosoc κ εχει υπογραψει ολους τους ορους που επιβαλλουν να εχουν δημοκρατικο χαρακτηρα κλπ.
  http://www.un.org/esa/coordination/ngo/

  # Παρόλα αυτά, το Ισραήλ ξεφόρτωσε ΟΛΕΣ τις προμήθειες στο Ισραηλινό λιμάνι της Ashdod και τις μετέφερε με 20 φορτηγά στην Γάζα. Μαντέψτε τι έγινε; Η ΧΑΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΘΕΙ!! Παίζοντας με διάφορα ψέματα…Περίεργο,… νόμιζα ότι περνάνε «Ανθρωπιστική Κρίση» και χρειάζονται τις προμήθειες!
  Απο πότε το Ισραήλ σεβεται τα συνορα της Γαζας κ της Δυτικης Οχθης? Απο πότε το Ισραηλ αρχισε τις συνομιλιες με τη Χαμας?

  # Κύπρος: δεν δέχεται η ΙΗΗ να χρησιμοποιήσει το λιμάνι της.
  # Ερώτηση κλειδι: Γιατί η Αίγυπτος ήταν το ίδιο αντίθετη με τον Στολίσκο;
  Η Κυπρος κ η Αιγυπτος συνεργαζονται το Ισραηλ. Γιατι η ΗΠΑ δεν εχουν κηρυξει την ΙΗΗ παρανομη? ε? Η Αιγυπτος μεχρι προχθες ειχε κλειστα τα συνορα στη Γαζα, η δε Κυπρος συνεργαζεται απολυτα με το Ισραηλ γι αυτο δε δεχθηκε τα πλοια στο λιμανι της.Το ανταλλαγμα απο την πλευρα του Ισραηλ ηταν να μην επιτρεψει σε πλοια με τουριστες να φυγουν απο λιμανια του Ισραηλ προς «Κατεχομενα».

  Τέλος ακόμα ένα βίντεο από το “Ανθρωπιστικό” πλοίο δείχνει τις Τρομοκρατικές προθέσεις των “αγγελουδιών” που κουβαλούσε, αυτό το πολύτιμο «Ανθρωπιστικό» προσωπικό: τρομοκράτες, φιλαράκια της Χαμάς.
  H λεξη «shahid» εχει πολλες εννοιες. Ναι δε λεμε οτι μεσα στο mavi marmara μπορει να υπηρχαν κ «υποπτοι» ωστοσο υπηρχε κ απλος κοσμος οπως γυναικες κ παιδια δημοσιογραφοι, ακομα κ ελληνες (π.χ ο Α. Χατζηστεφανου). Εσεις τα γενικευετε ολα.

 14. G.
  Ιουνίου 9, 2010 στο 7:52 πμ

  Δε θα σχολιάσω για τους έλληνες «πανεπιστημιακούς» ούτε για τον Πισσία.
  Έχει γίνει πλέον κατανοητό ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, μόνο και μόνο για να βολεύονται τα γνωστά συντρόφια.
  Και το πόσο αξιοκρατικά είναι τα ελληνικά πανεπιστήμια, ας το αποδείξουν τα ίδια… όταν δεχθούν την αξιολόγηση (ποτέ δηλαδή)

  Μέχρι τότε, νομίζω ότι έχουμε συγκεκριμένους επιστήμονες στο μυαλό μας που σήμερα διδάσκουν σε μια από τις κορυφαίες πανεπιστημιακές σχολές του κόσμου και που όταν υπέβαλλαν τα βιογραφικά τους στα αντίστοιχα ελληνικά πανεπιστήμια, μετά από καριέρα στην Αμερική μάλιστα, βρήκαν κλειστή πόρτα… Το οποίο δε σημαίνει ότι είναι στραβός ο γιαλός, αλλά μάλλον ότι στραβά αρμενίζουμε…

  Εγώ θέλω να παραθέσω και άλλα βίντεο. Και συγγνώμη εάν τα έχεις ήδη παραθέσει, αλλά μου διέφυγαν:

  Εδώ ο «στρατός του Μωάμεθ» ξεκινά. Εικόνα απ’ έξω από το Mavi Marmara:
  (προσέξτε τον στίχο!)

  Kαι εικόνα από μέσα:

  Και εδώ ο Bülent Yıldırım, διοργανωτής του Στολίσκου των Ανοήτων, σε συγκέντρωση της χαμάς στη Γάζα,
  να προτείνει τον έρντογαν ως παγκόσμιο ηγέτη του ισλάμ και να απειλεί τις ισλαμικές χώρες (βλ. Αίγυπτο) που δεν «συμπαραστέκονται» σε αυτό που σήμερα λανθασμένα αποκαλούμε «παλαιστίνη»:

  Επίσης, επειδή όλες αυτές τις μέρες οργανώνονται στα μουλωχτά, τοπικές συναντήσεις με έλληνες «ακτιβιστές» του Free Gaza και «ενημερώνουν»(δηλ. προπαγανδίζουν), για το πόσο βασανίστηκαν από το «αιμοβόρο» Ισραήλ, θα ήθελα να αρθρώσω μια ταπεινή φωνή διαμαρτυρίας: Το Ισραήλ όφειλε στον εαυτό του να έχει στείλει αυτούς τους «ακτιβιστές» στην Ιουδαία-Σαμάρια.

  Με ταμπέλες στα αραβικά πάνω τους που να γράφουν ότι πρόκειται για συνεργάτες της Χαμάς που φιλοξενούνται, σιτίζονται, φυλάσσονται 24 ώρες και παίρνουν δωράκια-αναμνηστικά από τον Χανίγιε
  καθώς και αποσπάσματα από αυτά που δηλώνουν οι ίδιοι οι ακτιβιστές εδώ:
  http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=317&cat_id=65&pos=5
  Με κορυφαίο το εξής:
  «Για τη Φάταχ δε μπορώ να πω τίποτα, γιατί είναι εξαφανισμένη. Καναδυό τύποι που μας πλησίασαν «βρόμαγαν» από μακριά λαμογιά»

  Αφού τα συντρόφια όπως μας λένε δεν κάνουν πολιτική αλλά είναι αγνοί ανθρωπιστές φαντάζομαι ότι δεν έχει διαφορά η Γάζα από την «Δυτική Όχθη». Οπότε, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι

 15. Ιουνίου 9, 2010 στο 5:09 μμ

  @ «Τρομοκράτης»,

  «Εκτός από την ανθρωπιστική βοηθεια σκοπος της flotilla ηταν η αρση του Αποκλεισμου της Γαζας.»

  Άρα μου λές ότι ο κύριως σκοπός της φλοτίλας ήταν η άρση του αποκλεισμού και όχι η «Ανθρωπιστική» βοήθεια. Επομένως επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου ότι η «Ανθρωπιστική» βοήθεια ήταν η μάσκα, το καμουφλάζ ενέργειας (τρομοκρατική για μένα) υποστήριξής του Τρομοκρατικού καθεστώτως και οργάνωσης της Χαμάς. Επομένως καλά έκανε το Ισραήλ και σταμάτησε την φλοτίλλα – αφού είναι αδιανόητο τα αφήσουν υποστηρικτές της Χαμάς να κάνουν ό,τι κάνουν.

  Για το βίντεο του TVXS που παραθέτεις μου «φαίνεται» (δεν φαίνεται τίποτα) και ακούγεται σαν κλασσική αστυνομική επιχείρηση. Τους λένε ξεκάθαρα «σβήστε τις μηχανές, καθήστε κάτω και κανένας δεν θα πάθει τίποτα». Προφανώς έγινε φασαρία, αλλά ευτυχώς γενικά υπακούσαν στις διαταγές.

  Η ΙΗΗ είναι αποδεδειγμένο ότι έχει τρομοκρατικές συνδέσει αφού έχει δημόσιες φωτογραφίες με τους ηγέτες της Χαμάς. Άρα δεν είναι ψέμα. Να δεις που σε λίγο θα βάλουν την ΙΗΗ στην λίστα τρομοκρατών ΚΑΙ επισήμως.

  Λες «Απο πότε το Ισραήλ σεβεται τα συνορα της Γαζας κ της Δυτικης Οχθης? Απο πότε το Ισραηλ αρχισε τις συνομιλιες με τη Χαμας?»
  Απαντηση: Τα σέβεται από την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποχώρησή του από την Γάζα το 2005, με επιθέσεις ΜΟΝΟ όταν η Χαμάς επιτίθεται. Συνομιλίες με την Χαμας!!!!! Χαχαχα Δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση με κάποιον που εξ αρχής σου διευκρινίζει ότι σε θέλει νεκρό και δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή σου.

  Λες: «Γιατι η ΗΠΑ δεν εχουν κηρυξει την ΙΗΗ παρανομη? ε? Η Αιγυπτος μεχρι προχθες ειχε κλειστα τα συνορα στη Γαζα, η δε Κυπρος συνεργαζεται απολυτα με το Ισραηλ γι αυτο δε δεχθηκε τα πλοια στο λιμανι της.Το ανταλλαγμα απο την πλευρα του Ισραηλ ηταν να μην επιτρεψει σε πλοια με τουριστες να φυγουν απο λιμανια του Ισραηλ προς “Κατεχομενα”.

  Όπως είπα παραπάνω, έχουν αρχίσει ενέργειες για να μπει η ΙΗΗ στην λίστα τρομοκρατών. Η Αίγυπτος δεν είναι ηλίθιοι… ξέρουν τι σημαίνει Χαμάς και γι’ αυτό κλείνουν τα σύνορα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μάλιστα και χτίζουν μεταλικό τοίχος υπογείως των συνόρων, πλημμυρίζουν και βομβαρδίζουν τα τουνελ. Όμως ΟΛΟ το μίσος του κόσμου πηγαίνει ενάντια του Ισραήλ, για την Αίγυπτο δεν λέει κανείς τίποτα. Η Κύπρος καλά έπραξε. Φρόντισε τα συμφέροντά της.

  Λες: «Ναι δε λεμε οτι μεσα στο mavi marmara μπορει να υπηρχαν κ “υποπτοι” ωστοσο υπηρχε κ απλος κοσμος οπως γυναικες κ παιδια δημοσιογραφοι, ακομα κ ελληνες (π.χ ο Α. Χατζηστεφανου). Εσεις τα γενικευετε ολα.»
  Απάντηση: Δεν τα γενικεύω. Γνωρίζω πως υπήρχαν και γυναίκες (παιδιά δεν νομίζω – θα ήταν κάποιος πολύ ηλίθιος για να φέρει παιδί πάνω σε τέτοιο πλοίο) αλλά δεν μπορεί να μην γνωρίζουν οι αθώοι με τί άτομα είχαν να κάνουν στο πλοίο. Αν δεν γνώριζαν, πολύ μεγάλο λάθος τους. Από την άλλη, είναι γνωστή η τακτική των τρομοκρατών η χρήση των αθώων σαν ανθρώπινες ασπίδες, πρακτικά και προπαγανδιστικά, που είναι ένα θέμα που αναλύεται σε βάθος σε αυτό το μπλογκ.

  Λες: «κ η “international solidarity movement” μηπως ειναι κ αυτοι τρομοκρατες?» προφανώς δεν αναφέρονται γιατί ακριβώς μάλλον δεν είναι τρομοκράτες και γι’ αυτο δεν κατηγορήθηκαν. Δυστυχώς, μέσα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

  Βάση Διεθνούς Δικαίου (και έχει αναλυθεί και αυτό εκτενώς στο μπλογκ, και αλλού) η απαίτηση του Ισραήλ να ελένχει τα εμπορέυματα που πηγαίνουν προς την Τρομοκρατική Οργάνωση της Χαμάς είναι νόμιμο, επομένως ο αποκλεισμός είναι νόμιμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περνάνε εμπορεύματα και προμήθειες – το ότι δεν περνάνε είναι μύθος.

  Το γεγονός ότι έγινε σε διεθνή ύδατα είναι debatable, αλλά και πάλι, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, τι διαφορά θα είχε αν είχε γίνει η Ισραηλινή επιχείρηση προς τα πλοία σε μη-διεθνή ύδατα; Καμία διαφορά. Το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο. Απλά τώρα οι υποστηρικτές της Τρομοκρατίας έχουν το θράσος και βρίσκουν βήμα να κατηγορήσουν το Ισραήλ, χωρίς να έχουν καμία απαίτηση ευθύνης από την άλλη πλευρά… ως συνήθως.

  Αν έκανε κάποιο λάθος το Ισραήλ είναι ότι έκανε την επιχείρηση σε διεθνή ύδατα και ότι ανέβηκαν στρατιώτες στο πλοίο. θα μπορούσαν να είχαν καταστρέψει τις προπέλες και να τους είχαν ρημουλκήσει… ή κάτι παρόμοιο…ίσως. Ίσως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό… ποιος ξέρει. Αλλά και πάλι οι δήθεν «Ακτιβιστές» κάτι θα έβρισκαν να κλαφτούν.

 16. indy
  Ιουνίου 10, 2010 στο 3:21 πμ

  israelman ευκαιρία να δοκιμάσουν ισραηλινή πούτσα μερικα φασιστάκια

  http://webwar2.org/index.php/topic,12575.0.html

 17. @
  Ιουνίου 10, 2010 στο 3:50 πμ

  Είναι μεγάλο τρολλ ο israelman 🙂

 18. ........
 19. chris
  Ιουνίου 13, 2010 στο 8:43 πμ

  Δυστυχώς για μας gertsedeq έχεις τόσο δίκιο γι’ αυτά που λες αλλά σε αυτή τη ραγιάδικη χώρα ακούγονται ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω!Israelman η προκατάληψη των περισσότερων σε αυτή τη χώρα (κι όχι μόνο) τους εμποδίζει να ανατρέξουν όχι μόνο στις ιστορικές απαρχές αυτής της (αραβοϊσραηλινής) σύγκρουσης – θα ‘πεφτε πολύ εξάλλου για τη μυωπία τους – αλλά ακόμη και στην ίδια αυτή την πρόσφατη ιστορία μιας δημοκρατικά εκλεγμένης (όπως κι ο Χίτλερ σα να λέμε) κυβέρνησης μεν αλλά ολοφάνερα αντιδημοκρατικής και τρομοκρατικής δε, που θέλει ένα Ισραήλ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ από το χάρτη!

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: