Αρχική > Uncategorized > Τι συνέβη την 3η Σεπτέμβρη του 2014 στο Ίδρυμα Κακογιάννης?

Τι συνέβη την 3η Σεπτέμβρη του 2014 στο Ίδρυμα Κακογιάννης?

5 Σεπτεμβρίου, 2014 Σχολιάστε Go to comments

Απίστευτη χαρά που υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται στον αντισημιτισμό, αντισιωνισμο και υπέρμαχους της καταστροφής του Ισραήλ, με τέτοιο σθένος.

Μπράβο σας παιδιά. Σας ευχαριστούμε θερμά!

grassrootreuter

unnamed το πανό της αντισυγκέντρωσης. «ούτε δεξιό, ούτε αριστερό ενάντια σε κάθε αντισημιτισμό

Μάθαμε προχτές από το διαδίκτυο ότι τρεις-τέσσερις κλασικές αντισημιτικές οργανώσεις ετοιμάζουν συγκέντρωση στο Ίδρυμα Κακογιάννης ενάντια σε θεατρικές εκδηλώσεις του πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, αποπειρώμενες να εφαρμόσουν την προσφιλή και στους ναζί πρακτική του μποϊκοτάζ. Κάποιοι/ες αντιφασίστες/τριες με ελληνοχριστιανική καταγωγή μεν [1], αλλά με βαθύ μίσος για το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό της χώρας μας που έχει χτιστεί μέσα από μαζικές εθνοκαθάρσεις εβραίων, μουσουλμάνων, εθνικά μακεδόνων κλπ κι έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην ίδια τη shoah, αποφασίσαμε να απαντήσουμε με αντιφασιστική συγκέντρωση στο ίδιο σημείο και να σταθούμε δίπλα στο το εβραϊκό πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ όπως και σε κάθε εβραίο/α που στοχοποιείται. Οι ελάχιστοι και οι ελάχιστες, λοιπόν, που βρεθήκαμε χτες στο Ίδρυμα Κακογιάννης (πάνω από πέντε άτομα μας μετρήσαμε, σε αντίθεση με τους αριστερούς απολογισμούς – τι διάολο; αφαίρεσαν τις γυναίκες;) που καταφέραμε να χαλάσουμε την αριστερο-πατριωτική…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.283 επιπλέον λέξεις

 1. ένας Έλληνας χριστιανός
  14 Σεπτεμβρίου, 2014 στο 5:22 πμ

  Φίλε israelman, μου φαίνεται ότι δεν διάβασες την ανακοίνωση πριν την αναρτήσεις. Υπάρχουν «εθνικά Μακεδόνες» στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε; Έγιναν μαζικές εθνοκαθάρσεις κατά μουσουλμάνων, εβραίων και «εθνικά μακεδόνων» από το ελληνικό κράτος όπως γράφουν αυτοί οι ανιστόρητοι; Συμφωνείς με την απίστευτη άποψή τους ότι «η ένοπλη απάντηση του τουρκικού στρατού στην ελληνική στρατιωτική προέλαση σε τουρκικά εδάφη το 1922 μόλις προχτές εξάλλου στη Βουλή εντάχθηκε και στα ελληνικά νομικά τους κείμενα ως ‘γενοκτονία των ελλήνων’», λες και δεν είχε ξεκινήσει η γενοκτονία των Ποντίων από το 1914 κιόλας από τους Νεότουρκους; Σε πληροφορώ, αν δεν το ξέρεις, ότι οι Τέρμιναλ είναι μια ομάδα του αναρχοαυτόνομου χώρου που χαρακτηρίζεται από ακραίο ανθελληνισμό (λόγω προσωπικών κόμπλεξ και παιδικών τραυμάτων) και ο μόνος λόγος που υπερασπίζονται το Ισραήλ είναι για να πάνε κόντρα στην ελληνική κοινωνία, την ελληνική αριστερά και κυρίως τις υπόλοιπες ελληνικές αναρχοαυτόνομες ομάδες που έχουν φιλοπαλαιστινιακή στάση. Αλλά ούτε η ιδέα της υποστήριξης του Ισραήλ είναι δική τους για να πεις ότι κάθισαν και το έψαξαν, παρά είναι copy/paste από τις αντίστοιχες γερμανικές αναρχοαυτόνομες ομάδες, που έχουν ανάγει την υποστήριξη του Ισραήλ σε σημαία τους λόγω τύψεων για τα εγκλήματα των ναζιστών παππούδων τους. Αναδημοσιεύοντας τα ξερατά αυτών των κομπλεξικών Ελλήνων αναρχοαυτόνομων (που δεν ξεπερνούν τα 30 άτομα πανελλαδικά) το μόνο που καταφέρνεις είναι να «διώχνεις» μακριά τους υπόλοιπους, μη αναρχοαυτόνομους Έλληνες που τυχαίνει να υποστηρίζουν τους Εβραίους και το δικαίωμα στην ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ αλλά ταυτόχρονα να αγαπάνε την πατρίδα τους και το λαό τους. Ανεξαρτήτως ποιος είναι ο σκοπός των Τέρμιναλ, λειτουργούν περισσότερο προβοκατόρικα κατά του Ισραήλ παρά υπέρ του.

  Αν ένας Έλληνας αναδημοσίευε φιλελληνικά κείμενα από μια αντισιωνιστική ομάδα Εβραίων του Ισραήλ, πώς θα φαινόταν αλήθεια στους Εβραίους; Φαντάζομαι θα εξοργίζονταν, και με το δίκιο τους.

  Φιλικά,

  Ένας Έλληνας χριστιανός που υποστηρίζει σθεναρά το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει και να αμύνεται απέναντι στις εξωτερικές επιβουλές αλλά ταυτόχρονα αγαπάει και τη χώρα του την Ελλάδα.

 2. ένας Έλληνας χριστιανός
  14 Σεπτεμβρίου, 2014 στο 5:59 πμ

  Ή καλύτερα, να θέσω πιο σωστά το ερώτημα-παραλληλισμό: αν ένας Έλληνας αναδημοσίευε φιλελληνικά κείμενα από μια αντισιωνιστική ομάδα Εβραίων του Ισραήλ, στα οποία κατηγορείτο το Ισραήλ για εθνοκάθαρση κατά των Παλαιστινίων και γινόταν ρητή άρνηση του ολοκαυτώματος από τους ναζί, πώς θα φαινόταν αλήθεια στους Εβραίους; Γιατί το ακριβές ανάλογο αυτό θα ήταν.

  Ευχαριστώ.

 3. 14 Σεπτεμβρίου, 2014 στο 8:23 μμ

  Δεν τους γνωρίζω προσωπικά τους ανθρώπους. Μπορεί να είναι όπως τα λες, μπορεί και όχι. Με το συγκεκριμένο άρθρο που ανεβάσανε και την συγκεκριμένη στάση τους συμφωνώ. Διάβασα και κάποιες άλλες αναρτήσεις στο grassrootreuter, με μερικές συμφωνώ, άλλες όχι.

  Ο καθένας σχηματίζει κάποια εικόνα για κάποιον ή κάποια ομάδα. Εγώ και το israelyesgr blog, έχει κατηγορηθεί αμέτρητες φορές για φασισμό, σιωναζισμό, παραλληλισμό του σιωνισμού με το ναζισμό, με έχουν κατηγορήσει για υποτιθέμενη συνεργασία με νεοναζί, και πολλά άλλα. Επίσης για πολλούς είμαι υπάλληλος της Ισραηλινής πρεσβείας ή πράκτωρας της Μοσσάντ, που ακόμα και να ήταν αλήθεια ότι εργαζόμουν για την πρεσβεία ή για την Μοσσάντ θα ήταν κατί κακό!! 🙂

  Εν τω μεταξύ, ένα σχόλιο που έκανα στο original μπλογκ αυτής της ανάρτησης (grassrootreuter), αυτούς που κατακρίνεις παραπάνω, έχουν βάλει το σχόλιό μου στο πάγο, δηλ. δεν εμφανίζεται, μάλλον γιατί αυτοί από την πλευρά τους δεν συμφωνούν με εμένα.

  Επομένως δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Απευθύνομαι σε ανθρώπους με κοινό νου, με λογική, που θα ψάξουν τις ειδήσεις για γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα που δυστυχώς δεν αναφέρονται στα Ελληνικά ΜΜΕ, αναβάζω εδώ. Δεν προβοκάρω, και ποτέ δεν λογοκρίνω. Όλα τα σχόλια, αναβαίνουν αυτόματα, χωρίς moderation.

  Ευχαριστώ που έκανες το κόπο να διαβάσεις και να σχολιάσεις.

 4. 16 Σεπτεμβρίου, 2014 στο 2:35 μμ

  Αγαπητέ Israelyesgr η περίπτωση είναι case-study. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?

 5. 16 Σεπτεμβρίου, 2014 στο 3:30 μμ
 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: