Αρχική > Uncategorized > ΠΑΙΔΙΚΟ πρόγραμμα της Hamas προκαλεί και μαθαίνει την «Σφαγή των Εβραίων» !!!

ΠΑΙΔΙΚΟ πρόγραμμα της Hamas προκαλεί και μαθαίνει την «Σφαγή των Εβραίων» !!!

4 Οκτωβρίου, 2009 Σχολιάστε Go to comments

Πηγή Jerusalem Post

Ένα δημοφιλές παιδικό πρόγραμμα της Τρομοκρατικής Οργάνωσης Hamas, που συνηθως δίνει απλές συμβουλές στα παιδιά, όπως, «να ακούνε τους γονείς τους», έδωσε και άλλη μία «καλή» συμβουλή… να σφάξουν τους Εβραίους. Αυτό έγινε το Σεπτέμβριο και το έφερε στην δημοσιότητα η Παλαιστινιακή Επιτροπή των ΜΜΕ (Palestinian Media Watch) – σχετικά βίντεο παρακάτω.

Όλοι οι Εβραίοι πρέπει να σβηστούν από την γη μας, είπε ο Nassur, η Αρκουδίτσα που είναι ο παρουσιαστής του προγράμματος «Οι Πρωτοπόροι του Αύριο» στην τηλεόραση της Hamas, AlAksa. Στο παιδάκι που πήρε τηλέφωνο στις 22 Σεπτεμβρίου είπε «Θέλουμε να τους σφάξουμε, Σάραα, για να τους διώξουμε από την γη μας… και πρέπει να το κάνουμε με σφαγή»

Ο Nan Jacques Zilberdik, είναι αναλυτής στην Παλαιστινιακή Επιτροπή των ΜΜΕ, που μετέφρασε το πρόγραμμα και παρατηρεί τα προγράμματα που βγαίνουν από την Γάζα και μέσω δορυφορικής τηλεόρασης αναμεταδίδονται σε όλο τον κόσμο.

Άντε να γίνει ειρήνη με αυτούς, όταν όλες οι γενιές μεγαλώνουν με αυτήν την πλύση εγκεφάλου.

Που είναι ο ξεφτιλισμένος ΟΗΕ να μιλήσει για αυτήν την ψυχολογική βαναυσότητα των παιδιών;;;

Γιατί δεν λένε τίποτα για τον μεθοδική και επαγγελματική εκπαίδευση Τρομοκρατών  από την βρεφική και παιδική ηλικία;;;

Όταν τα επόμενα 40 τουλάχιστον χρόνια συνεχίζεται ο πόλεμος με τους τριτοκοσμικούς τρομοκράτες της Παλαιστίνης, μην αναρωτιέστε γιατί και ποιος φταίει.

http://israelyesgr.bravejournal.com/

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε